Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları muhtevain kolaylıkla açılabilmektedir.

Duman ve Flama Geçirmez Kapılar: Tütün ve yalaz geçirmez baplar, yangının tarafı rabıta esrarın da geçişini kösteklemek için mutasavvertır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bu tür yapıların her birinde en az 2 özgür kaçış merdiveni evet da gayrı çıkışlar katkısızlanacaktır.

Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın bapları elan geniş açıklıkları kapatmak muhtevain kullanılır ve daha aşkın tahliye yolunu dulda kapasitesine sahiptir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara ehil olması gerekir. Çerçevesine sertca oturtulması gereklidir. Selim sabitleme konstrüksiyonlmalı ve birinci sınıf hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni kapısı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar anlayışlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Hiçbir hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı panik barlı kapılar ameliye kullanımları dolayısıyla tercih edilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten çokça sipariş verirseniz dilediğiniz rengi müntehap olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede degajeleyerek tütün sızmasını önlemektedir. Nedeniyle yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Menteşeler de aynı şekilde 800 dereceye derece erime noktası olan örgüda kullanılmalıdır. Yangın sırasında eğilmeyi önlemek bağırsakin kifayetli sayıda menteşe kullanılmalıdır.

İstemsiz vakalar mukabilsında paniklemeden tahliye edilmesine aracı fiyat. Yangın merdivenleri kullanılacak mekâna gereğince içeriden ve haricen monte edilmektedir.

kaynağı değkârtir]

Report this wiki page